Speciale actie voor BBQ Fans

WIN JE AANKOOPBEDRAG TERUG! In de komende 2 maanden maak je kans op het terugwinnen van je aankoopbedrag! Je hoeft alleen maar direct iets bij ons te bestellen en dit te delen op Facebook!

Onder alle aankopen verloten we 5 x een aankoopbedrag, 5 x een vleespakket, 5 x vleesthermometer!

Dus alle reden om een BBQ bij Grill-Supply te bestellen!

Grill-Supply is gespecialiseerd in het creëren van gezelligheid! Wij zorgen voor de leukste en beste avonden met je vrienden, familie of gezin. In deze bizarre tijden is het fijn om, ook al is het op 1,5 meter, bij elkaar te komen. En weer een beetje warmte en gezelligheid te voelen. Met een heerlijke Barbecue of vuurschaal krijg je meteen de beste sfeer.

We hebben alles in huis om je culinaire op weg te helpen denk aan smokers, keramische barbecues, gas BBQ’s en natuurlijk Kolen BBQ’s. Maar we hebben ook diverse design multifunctionele vuurschalen. Dat zijn BBQ’s die je na en vóór het barbecueën ook als gezellige tuinhaard kunt gebruiken. Daarnaast merken we dat elektrische BBQ’s behoorlijk in trek zijn doordat je weinig rook en rotzooi van deze barbecues hebt hebben ze een hoog gebruiksgemak.

Een aantal van de meeste verkochte barbecues zijn de Rösle NO. 1 F50 ST de Outdoor Chef P420E en de Yakiniku 19″ keramische barbecue. Een van de meest populaire smokers van het moment is de Rösle NO. 1 F50. Deze multifunctionele smoker is tevens, in een handomdraai, te gebruiken als kogel barbecue.

We hebben gekozen voor een aantal superieure merken die uitblinken in kwaliteit en jarenlange expertise in het maken van de meest ultieme BBQ’s.

Denk hierbij aan Rösle, Yakiniku, Outdoor Chef, Quan. De relatieve “new kid on the block” is Höfats. Een jong bedrijf met vooral super kwalitatieve en gave design haarden en BBQ’s.

Actievoorwaarden:

  • Koop je BBQ of BBQ Accessoire direct bij ons
  • Like onze Facebook Pagina
  • Deel je leukste product foto
  • Geef ons een Webwinkelkeur beoordeling!
  • Wacht rustig af en WIN!

Zorg dat je voor onze deadline binnen bent! Om kans te maken op deze fantastiche prijzen!

Je hebt nog…