De Minichef is een echte aanwinst. Makkelijk in gebruik en onderhoud we zijn er erg blij mee. Hij was snel geleverd en we hebben gelukkig geen last meer van de kolen rook! Bedankt Grill-Supply voor de fijne hulp!

Elise Boven

Eindelijk heerlijk roken! De Tepro Natchez is een hele goede en betaalbare roker. We hebben fijn de ruimte in de rookkamers en hij blijft goed op temperatuur. Ik ben er erg blij mee!

Arjan K.

We hebben heel lang gezocht naar een keramische barbecue naar onze smaak. Maar de Yakiniku is echt ongelofelijk fijn en praktisch. We hebben de 22″ gekocht bij Grill-Supply en gaan er de komende 20 jaar nog wel behoorlijk van genieten!

Sandra van Pluijmen

De beste keuzes

Nieuwe toevoegingen van deze week!

Waarom Grill-Supply

We hechten veel waarde aan de feedback van BBQ fans. Wil jij ook bij de BBQ fans horen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig updates over onze mogelijkheden. We vinden het fijn om te horen als we iets missen in ons assortiment waarmee we jou van dienst kunnen zijn. Zo krijgen we regelmatig tips over nieuwe merken en nieuwe accessoires. Als we niet snel genoeg zijn horen we dat graag ;). We zijn onder de naam Grill-Supply sinds 2019 actief en verzorgen vanuit Limburg de levering van particuliere, semi professionele en professionele barbecues. Wij zijn met z’n allen grote fans van deze geweldige en sfeerverhogende tuin accessoires. 

Op deze pagina hebben we constant de nieuwste en beste keuzes toegevoegd volgens onze community van BBQ-ers! Maak jouw keuze want die is gigantisch of laat je helpen door ons of andere barbecue fanatiekelingen.

We leveren vanuit Merkelbeek (Zuid Limburg) in heel België en Nederland. Voor België en Limburg zijn we de verdeler / dealer van het merk Quan ook op de zakelijke markt.