Het gemak van een Gas Barbecue

Veel van onze BBQ fans kiezen voor het gemak van een gas barbecue. Dat is ook logisch want binnen een half uur zit je aan tafel. De hele zomer iedere avond en / of middag is het lekker makkelijk om die gas barbecue te gebruiken. De meeste gas barbecues zijn makkelijk schoon te maken en te onderhouden. Je hebt uiteraard alleen gas nodig…

De gas barbecue wordt niet alleen in huiselijke setting gebruikt voor menig tuinfeestje, familiediner of gewoon omdat het kan. Maar juist ook vaak in professionele setting. Zowel van de merken Rösle als Quan hebben we dan ook diverse professionele lijnen gas barbecues. Deze professioneel gebruikte barbecues zijn dan ook vaak robuuster en makkelijker te verplaatsen. Zo hebben we een rolling kitchen van Quan die stevig is maar wel makkelijk verplaatsbaar door de zwenkwielen. En van Rösle is de Videro lijn uitermate geschikt voor intensief gebruik.

We hebben een aantal gas barbecues voor je op een rij gezet op basis van klant feedback. Zowel van Outdoor Chef, Rösle, Quan en Tepro hebben we de beste keuzes op een rij gezet.