Retouren

Informatie rondom garantie & retour

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Wij brengen geen geld in rekening voor retouren. Voordat wij een retour accepteren dient u ons via de mail klantenservice@grill-supply.nl o.v.v. uw ordernummer 3 foto’s te sturen van het product(en) in de originele staat. Bij afgifte aan de ophaaldienst of een postNL punt krijgt u een ontvangstbewijs, een kopie hiervan ontvangen wij eveneens graag per mail.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via klantenservice@grill-supply.nl . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Het product dient in de originele verpakking onbeschadigd retour gestuurd te worden om recht op terugbetaling van de bestelling te krijgen. Wanneer de verpakking en of het product beschadigd zijn worden hier in overleg kosten voor berekend. 

Garantie

 Op al onze producten geldt standaard 6 maanden garantie verlengd met fabrieksgarantie. Producten dienen op een normale manier gebruikt te zijn en worden binnen 6 maanden zonder bewijslast geruild. Dit onder normaal gebruik van de artikelen.

Identiteit ondernemer

Grill – Supply
Mgr. Mannensstraat 49
6447AB Merkelbeek
klantenservice@grill-supply.nl

+31(0)464361596

76735672

NL860783133B01